Dj Gezocht Webmusic

Wilt u ook dj worden bij Webmusic4you?

Neem dan contact op via de maibox dan Het Contact Formulier

of druk op de rechtstreeks formulier ,door op de logo te drukken bovenaan

Let op:

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Dit Zijn de Eisen die wij verwachten van onze dj’s , het zijn er veel maar wij zijn ook een Allround Radio Station. En daar hebben wij goede dj’s voor nodig

Enige Ervaring als Dj

Stabiele & Snelle Internet (bedraad met kabel)

Een hoeveelheid muziek van goede kwaliteit om een goed programma te kunnen draaien en zorg dat je muziek voorzien is van goede titel streaming benamingen. Dat houd in Artiest – Titel zonder vreemde leestekens. Alleen toegestaan = streepje – en ( ) & bij meerdere artiest koppelen met een & teken die mag ook.

Goede Microfoon liefst met mengpaneel (geen headset)

Pc die redelijk snel is (minmaal 4 gig geheugen)

Kan jij zelfstandig een progamma aan elkaar praten en verzoekjes behandelen.

Collegialiteit en Werken in team verband Dat houd in : Ook zo nu en dan mee luisteren naar je collega dj’s en aanwezig zijn, en niet alleen als je zelf draait.

Bij ons kan je gratis draaien echter verwachten we wel je aan de voorwaarden houd, Webmusic heeft ook een FTP waar je muziek kan delen in goede kwaliteit.

Draaiprogamma Sam Broadcaster word verzorgt door Webmusic4you die een Eigen Geluid heeft. Alles word ingesteld op hulp op afstand (anydesk of teamviewer) Wij draaien Nederlands, engels, duits, recente muziek uit 2021 , Liefst zo variabel mogelijk te draaien uit deze rubrieken.

Wat niet toegestaan word is HARDCORE, HARDSTYLE, HOUSE, en geen schuine muziek, Klassieke Muziek.